top of page

Sponsorer

Hvis man som virksomhed vælger at involvere sig i Nicolai S. Jonas Racing, så kan man se frem til, at komme tæt på en begivenhedsrig og fantastisk sport. Det er duften af brændte dæk, larmende motorer og høj fart, hvor du får mulighed for at være med, helt tæt på teamet. 

Hos Nicolai S. Jonas Racing bestræber vi os på at skabe et netværk af sponsorer, hvor der er rig mulighed for, at skabe nye forretningsforbindelser. Dette sker både ude på de danske racerbaner, men også til diverse sponsorarrangementer.

Et sponsorat skal skabe værdi for virksomheden, og derfor har Nicolai S. Jonas Racing fokus på alle områder både på og udenfor banen, hvor sponsorer kan mærke værdien af et sponsorat. Derfor bestræber Nicolai S. Jonas Racing sig på, at være synlig på diverse sociale medier, og samtidig afholde arrangementer løbende. 

Det er ikke muligt at køre ræs på høj plan, uden et stærkt hold af sponsorater som bakker op. Nicolai S. Jonas Racing er derfor yderst taknemmelige for de mange virksomheder, som har valgt at støtte Nicolai S. Jonas Racing i 2023! Har du lyst til at komme med på holdet? Så tøv ikke med at kontakte os, for at lave en aftale som passer netop jeres virksomhed.

Sponsorer ┃

Billede1.png
Design uden navn (2).png
bottom of page