top of page

Sommer opdatering

IMG_5657.heic

Der har været begrænsede muligheder for træning i år, men jeg har i denne uge haft mulighed for at teste en Formel 5 racer på Padborg Park. Bilen var meget anderledes end hvad jeg kender, men dette var blot en fed udfordring. Det var en utrolig fed oplevelse, og det var godt at få noget tid i en racerbil igen, da jeg nu er max klar til at give den gas om 2 uger.

Sæsonens første løb har været præget af corona, idet der har været meget begrænset adgang for tilskuere. Denne weekend er der dog mulighed for tribunebilletter, men fortsat uden adgang til pitten desværre.

Efter en succesfuld weekend den 3-4 juli. På FDM Jyllandsringen, har der været en kort sommerpause for DS3 Cup. Nu er der dog ikke længe til, at den hvide Citröen racer igen skal på asfalten. Den 20-22. august køres der nemlig Grand Prix Danmark, igen på FDM Jyllandsringen. Et af årets største løb, hvor næsten samtlige af de danske klasser skal køre.

Det har været fantastisk og mærke opbakningen i år, især fra sponsorer, på trods af corona, og jeg er sikker på, at resten af sæsonen bliver mindst lige så fed og succesfuld som den har været ind til videre.

Sponsorer ┃

Billede1.png
Design uden navn (2).png
bottom of page