top of page

Første løb i Citroën DS3 Cup

Endelig kom tiden, hvor vinterens forberedelser og træning, blev vekslet til en varm og yderst lærerig debut på Ring Djursland. Oprindeligt skulle det første løb være kørt på FDM Jyllandsringen, men grundet corona, blev dette løb flyttet til den. 3-4. juli, i håb om, at der her må komme tilskuere.

Op til løbet på Ring Djursland, havde jeg og teamet en testdag på Padborg Park. Dette var første gang i bilen, og det var en stor oplevelse! Bilen er meget anderledes fra hvad jeg kender i gokart, så alt fra bremseteknik til styring af bilen skulle tilvendes. 

Jeg har ligeledes haft en dag i simulatoren hos Massive Motorsport, for at lære Ring Djursland at kende. Banen er utrolig kuperet, og den har få, men utrolig tekniske sving. Alt dette, skabte et godt fundament for min debut i Citroën DS3 Cup.

Det var tidligt op og igang lørdag morgen, da vi var de første som havde træning på banen. Grundet forberedelserne hjemmefra, fandt jeg mig hurtigt tilpas på banen, og mine tider kom hurtigt ned hvor de skulle være.

Efter blot en enkelt træning, var det tid til tidstagning. Her sluttede jeg meget tilfredsstillende p6.

IMG_5289.JPG

Jeg havde kun prøvet en enkelt start i bilen, så da starten gik, kom jeg ikke ordentlig med. Dette resulterede i at jeg ryger ned som p7, som jeg holder resten af løbet. 

Løb 2 skulle køres om søndagen, og her starter jeg p7, da dette var hvor jeg sluttede i første løb. Starten er meget bedre denne gang, og jeg kommer godt med, og kæmper i lang tid med den forankørende. Jeg formår desværre ikke at komme forbi, men ender p7, hvilket jeg er godt tilfreds med.

Det var en utrolig lærerig weekend, og det har virkelig været en stor oplevelse, at få debut i banesport. Jeg glæder mig utrolig meget til det næste løb på FDM Jyllandsringen, og her håber jeg at der må komme tilskuere, så vi kan få nogle gæster med ud på banen. 

117 (1 of 1)-2-kopi.jpg

Der skal lyde en kæmpe tak til både nye og gamle sponsorer. Jeg er utrolig taknemmelig for den opbakning jeg har fået, og jeg ser frem til at kunne give tilbage i løbet af året! 

Sponsorer ┃

Billede1.png
Design uden navn (2).png
bottom of page