top of page

Afslutningen på 2022

Uheldet i Norge, vendte heldigvis allerede til det efterfølgende løb på Jyllandsringen. Her skulle der køres den 4. afdeling af DS3 Cup.

 

Starter 7’er I heat 1, og efter et utrolig hårdt heat, må jeg tage til takke med at slutte som 8’er.

 

Jeg starter derfor 8’er i heat 2. Kæmper utrolig hårdt, og får sat en masse gode overhalinger ind, hvilket betyder at jeg slutter som 3’er. Årets første tur på podiet!

 

Den 5. Afdeling af DS3 Cup skulle ligeledes køres på Jyllandsringen. Jeg havde store forventninger efter min tur på podiet.

 

Her blev weekend desværre præget af tekniske problemer, som mine mekanikere arbejdede benhårdt for at fikse, men vi fandt desværre ikke en ordentlig løsning. Dette betød at jeg endte 9’er i heat 1, og får alligevel kæmpet mig op som 6’er i heat 2. Meget tilfreds efter omstændighederne.

 

Årets sidste løb blev kørt på min hjemmebane, Padborg Park.

 

Sætter 7’ende hurtigste tid i tidtagningen, som jeg veksler til en 6’er i heat 1. Dette betød pole position til sæsonens sidste løb. Kommer godt fra start og ligger to godt inde i løbet, da jeg blever skubbet hårdt af en konkurrent. Årets sidste løb ender desværre i sandkassen.

 

Jeg slutter altså sæsonen som 8’er i det generelle mesterskab, og 5’er i U21.

 

En sæson med op og nedture, men med mange erfaringer rigere. Derudover gav mine præstationer i sæsonen mig mulighed for at deltage i TCR Denmark’s Young Driver Test, hvor jeg kørte Insight Racings Alfa Romeo TCR. En kæmpe oplevelse!

Sponsorer ┃

Billede1.png
Design uden navn (2).png
bottom of page